fredag 2. oktober 2009

Velkommen til gospelfest på Abildsø i Oslo


Vi inviterer deg til gospelgalla med Isaac Carree i Oslo 26. november!

To av USAs fremste gospelmusikere er klare for Norge. Vokalisten Isaac Carree og organisten Montage Pheloan inviterer til gospelgalla i Oslo med Oslo Soul Children, vokalgruppa Kvinneglam og bandet til Safari.

- Vi er stolte og glade for at en så dyktig og anerkjent gospelvokalist som Isaac Carree kommer for å synge med oss, sier Ragnhild Hiis Ånestad. Under gospelgallaen i Oslo Misjonskirke 26. november vil hun dirigere både Oslo Soul Children og vokalgruppa Kvinneglam, som deler scenen med gjestene fra USA.

Isaac Carree har opptrådt med de fleste store gospelnavnene i hjemlandet, og er blant annet kjent for samarbeidet med verdenskjente Kirk Franklin. Carree er også kjent fra gruppa "Men of Standard" som herjet den amerikanske billboardlista i flere år.

I Oslo Misjonskirke på Abildsø blir han ikke den eneste stjerna på scene: Isaac Carree vil spille sammen med en av gospelmusikkens fremste tangentmusikere, Montage Pheloan, som blir å høre bak hammondorgelet.

Konserten begynner kl 19.00.
Klikk her for å sikre deg billetter på Billettservice.no (link deaktivert etter konserten)

Les mer om turneen og Isaac Carree her:
http://gtmministries.com/

Hør ham og "Men Of Standard" på Myspace:
http://www.myspace.com/menofstandard

- - -



På Lambertseter øver vokalgruppa Kvinneglam (bildet over) frem mot høstens konsertbegivenhet: Gruppa består av 20 kvinner som i dette gospelprosjektet dirigeres av Hans Olav Baden og Ragnhild Hiis Ånestad. Begge er sentrale personer innen gospelmiljøet i Oslo, og ser frem til å ha Isaac Carre som sin solist – med solid backing fra musikerne i Safari.

Oslo Soul Children (bildet under) består av barn og tenåringer fra Oslo-området. Deres CD "Shout" er tidligere blitt kåret til årets beste barneplate, noe publikum på gospelgallen neppe vil være i tvil om etter 26. november.



- - - -

TURNEPLANEN:

I tillegg til konserter i Sverige, Danmark, Tyskland og Frankrike, skal Isaac Carree holde flere konserter i Norge. Her er turnéplanen:

21.november:
Workshop Bergen

22.november:
Gospelgalla i Kragerø

25.november:
Gospelgalla i Oslo Storsalen menighet

26.november:
Gospelgalla i Oslo, Abilsø Misjonskirke.
Andre artister: Kvinneglam, Oslo Soul Children

27.november:
Gospelgalla Kristiansand

28.november:
Gospelgalla Stavanger

29.november:
Gospelgalla Haugesund

2.desember:
Gospelgalla Gjøvik

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar